Het restaurant

Lokale producten, moderne gastronomie

Bij Greens koken we zoveel mogelijk met de groenten uit de onze eigen biodynamische moestuin, met respect voor de seizoenen en natuurlijk rekening houdend met de herkomst van ingrediënten. Smaak en puurheid zoals het door de natuur bedoeld is. Onze keuken is ambachtelijk en vrijwel alles wordt zelf gemaakt. Op de menukaart verandert elk seizoen een aantal gerechten. En sommige verse producten zijn soms gewoon (lekker) op.

Ieder seizoen hebben we een nieuwe menukaart met bijpassende drankjes. Een deel blijft altijd hetzelfde, maar een deel is ook afhankelijk van het seizoen. Daarnaast staan er op het bord in het restaurant ook wekelijks wisselende gerechten met ingrediënten die op dat moment uit de eigen moestuin kunnen komen en die afhankelijk zijn van het weer en seizoen. Ook is er altijd een vegetarische keuze en een menu voor kinderen. De keuken is open tot een uur voor sluitingstijd.

download menukaart

Agenda

 • Donderdag 4 juni om 18:00 uur

  Theaterdiner met Yvonne Keuls

  Driegangendiner met aansluitend de voorstelling ‘Twee zusters in de kunst en een hartstochtelijke heer’ door Yvonne Keuls met zangeres Jeannette Scheffer en gitarist Rik Fennis.

   

  Verhalen van Yvonne Keuls – door critici uitgeroepen als ‘pionier van het betere straatverhaal’ – worden gecombineerd met de levensliedjes gezongen door Jeannette Scheffer onder begeleiding van Rik Fennis op gitaar.

   

  Prijs voor theater en diner is €45. Reserveer via e-mail

 • Donderdag 11 juni om 18:00 uur

  Theaterdiner DOEK!

  Driegangendiner met aansluitend de theatervoorstelling DOEK! van Theatergroep Plankgas en gespeeld door Linda Møller en Casper van Bohemen.

   

  DOEK! van Maria Goos is hilarisch, scherp en ad rem. Twee acteurs, zes personages en heel veel drank. Collega’s, geliefden of beiden? Geestig en wrang leggen Lies en Richard elkaars leven bloot als zij na 10 jaar opnieuw gaan samenwerken.

   

  Prijs voor theater en diner is €45. Reserveer via e-mail

 • Donderdag 5 maart, 9 april (beide UITVERKOCHT) en 18 juni om 18:00 uur

  Theaterdiner Vluchtstrook

  Driegangendiner met aansluitend de theatervoorstelling Vluchtstrook, een klassieker uit het repertoire van Theatergroep Plankgas en gespeeld door de actrices Mechteld Schelberg, Linda Møller, Magali de Fremery.

   

  De titel, daar zijn de actrices nog niet helemaal uit. Ze hebben wel veel om met u te delen. Gestrand op de Vluchtstrook (of Pitstop) spelen ze hilarische sketches, herkenbare types en scènes uit hun eigen leven.

   

  Prijs voor theater en diner is €45. Reserveer via e-mail

 • woensdag 24 juni, donderdag 25 juni, vrijdag 26 juni (UITVERKOCHT) en zaterdag 27 juni 2020

  Solo's @ the Park met De Dutch Don't Dance Division

  Driegangendiner met aansluitend de dansvoorstelling Solo’s @ the Park door het bekende Haagse dansgezelschap De Dutch Don’t Dance Division.

  Solo’s @ The Park is een vervolg op het succesvolle bekende concept Solo’s @ the Sea. In plaats van de Noordzee is nu het Westbroekpark en de tuinen van Greens decor van de door artistiek leiders Rinus Sprong en Thom Stuart gemaakte danstheater. Iedere solo wordt special op de locatie gemaakt of aangepast.

  De avond biedt een afwisselend repertoire van niet alleen dans maar ook andere theatervormen. Rinus Sprong: “Kijkend naar de prachtige tuinen van Greens belooft Solo’s @ the Park een prachtig vervolg te worden op Solo’s @ the Sea.” 

  Prijs voor theater en diner is €45. Reserveer via e-mail

 • 9 januari (UITVERKOCHT), 30 januari en woensdag 22 april om 18.00 uur VERPLAATST NAAR NAJAAR, INFO VOLGT

  Theaterdiner Tout finit par des chansons

  Driegangendiner met aansluitend de theatervoorstelling Tout finit par des chansons met zangeres Diana van der Bent en gitarist Paul den Bakker.

  Zij treden op met dezelfde eenvoud en intimiteit waarmee indertijd de grote chanteurs en chanteuses in wording optraden in kelders en cafés; Barbara, Brel, Brassens, Moustaki, Ferré en Gainsbourg. De projectiebeelden van Ruben Maalman maken de beleving compleet en laten u heimwee krijgen naar naoorlogs Saint Germain des Prés.

  Prijs voor theater en diner is €45. Reserveer via e-mail

 • Woensdag 29 april om 18:00 uur VERPLAATST NAAR NAJAAR, INFO VOLGT

  Theaterdiner Max Douw en het Couperus Kwartet

  Driegangendiner met aansluitend een optreden van Max Douw met het Couperus Kwartet.

  Max Douw (1983) is zanger, muzikant, liedjesschrijver en dichter en maakte bijzondere voorstellingen met onder andere het Residentie Orkest, Karel de Rooij en Yvonne Keuls.

   

  Met het cellokwartet zingt Max een aantal van zijn eigen liedjes, liedjes vol gevoel én liedjes met humor. Liedjes die hij de afgelopen jaren schreef, maar ook bestaande liedjes van o.a. Wim Sonneveld en Toon Hermans. Daarnaast zal het Couperus Kwartet garant staan voor aantal instrumentale stukken van onder andere Arvo Pärt. Alle liedjes werden speciaal voor deze voorstelling gearrangeerd door Marijn van Prooijen, Tom van Lent en Tobias Wenting.

  Prijs voor theater en diner is €45. Reserveer via e-mail

 • Donderdag 23 januari, 12 maart (beide UITVERKOCHT) en 7 mei om 18.00 uur VERPLAATST NAAR NAJAAR, INFO VOLGT

  Theaterdiner Heb ik weer!

  Driegangendiner met aansluitend de theatervoorstelling Heb ik weer! van Theatergroep Plankgas met actrices Albertine de Kanter, Magali de Frémery en Nicky ten Bosch.

   

  Heb ik weer!” zit vol hilarische en ontroerende liedjes en herkenbare sketches over wat er allemaal tegen kan zitten in het leven. De voorstelling zorgt ervoor dat u met een goed gevoel naar huis gaat! Dat u denkt…. Ach, zo slecht heb ik het nog niet.

   

  Prijs voor theater en diner is €45. Reserveer via e-mail

 • donderdag 6 februari (UITVERKOCHT) en 23 april om 18.00 uur VERPLAATST NAAR NAJAAR, INFO VOLGT

  Theaterdiner Ram

  Driegangendiner met aansluitend de theatervoorstelling Ram, geschreven en gespeeld door actrice, comédienne en zangeres Anne Marie Jung.

  U kent haar wel van Wie is de Mol?, de show met André van Duin, Het Klokhuis én VetFit. Na haar eerste solovoorstelling De Exoot kon een vervolg uitblijven: RAM. Over van alles. Want ze is vriendelijk, maar ook vilein. Schattig, maar ook sarcastisch. Hilarisch, maar ook horny. Waardig, maar ook woedend. Relaxed, maar ook RAM!

  Prijs voor theater en diner is €45. Reserveer via e-mail

 • Elke woensdag om 11.00 uur

  Kunstlunch (beeldenwandeling + lunch)

  Wandel onder leiding van een gids van het kunstenaarsgezelschap Art & Jazz door het
  Westbroekpark langs de 19 beelden van bekende Haagse kunstenaars en geniet na afloop van een heerlijke lunch in het restaurant. Kosten inclusief wandeling, beeldenboekje en lunch zijn 20 euro. Alleen op reservering. Reserveer via e-mail

Op de hoogte blijven van onze evenementen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Groepen en evenementen

De combinatie van de zilte lucht van de Noordzee en het uitzicht over de eigen moestuinen en het Westbroekpark maakt Greens een unieke locatie voor een  familiefeest, besloten diner of barbecue, bedrijfsborrel, bruiloft, bedrijfsevenement, vergadering of workshop.

Naast het prachtige restaurant, tuin en voorterras, ligt er aan de achterkant een besloten achterterras met eigen buitenbar en uitzicht over de tuin en het water. Een uitstekende plek voor een borrel, barbeque of diner in de openlucht.

Voor vergaderingen, workshops of privé lunch heeft Greens de beschikking over een ‘KLEINE KAS’, gelegen middenin de moestuin en geschikt voor maximaal 12 personen. Een mooie plek om tot de kern te komen of heerlijk te genieten van de rust en de natuur.

In combinatie met onze persoonlijke service en biologische, pure keuken maken wij een sfeer waarbij u zeker weet dat het een dag is die indruk heeft gemaakt. Voor meer informatie en een offerte op maat graag mailen naar restaurant@greensinthepark.nl.