RESTAURANT

We zijn weer open!

 

Vanaf 5 juni 2021 zijn wij weer ‘zo goed als normaal’ open van dinsdag t/m zondag 09.00 tot 18.00 uur. ‘s-Avonds dineren kan alleen tijdens onze ’thema-avonden’ (zie agenda hieronder) of als groepsreservering vanaf 15 personen (mail naar restaurant@greensinthepark.nl en vraag naar de mogelijkheden).

Met ingang van 25 september is toegang tot Greens enkel mogelijk op vertoon van de QR code (Corona toegangsbewijs). 

GREENS CULINAIR OP 19 EN 25 NOVEMBER

Op veler verzoek zullen we de komende maanden ook regelmatig ‘s-avonds open zijn voor diner.

De chef heeft op deze avonden een heerlijk driegangen verrassingsdiner voorbereid zoals u van ons gewend bent tijdens de theateravonden.

De chef voert u mee naar de oorsprong van de producten en laat u proeven van de rijke smaken die de natuur te bieden heeft. Een culinaire smaakbeleving!

Tussen 17.00 en 19.00 uur kan iedereen een tafeltje reserveren en kunt u zich laten verrassen door de chef met een heerlijk driegangen menu. Uiterlijk 20.00 uur moeten wij helaas sluiten door de recente RIVM restricties.

Prijs voor het driegangen verrassingsdiner is 29,50 per persoon. Dineren kan alleen op basis van reservering. Reserveer via e-mail en geef hierbij direct aan of u dieetwensen heeft en/of voorkeur heeft aan vegetarisch.

 


 

Lokale producten, moderne gastronomie. Bij Greens koken we zoveel met de groenten uit de onze eigen biodynamische moestuin, met respect voor de seizoenen en natuurlijk rekening houdend met de herkomst van ingrediënten. Smaak en puurheid zoals het door de natuur bedoeld is. Onze keuken is ambachtelijk en vrijwel alles wordt zelf gemaakt. Op de menukaart verandert elk seizoen een aantal gerechten. En sommige verse producten zijn soms gewoon (lekker) op

Ieder seizoen hebben we een nieuwe menukaart met bijpassende drankjes. Een deel blijft altijd hetzelfde, maar een deel is ook afhankelijk van het seizoen. Daarnaast staan er op het bord in het restaurant ook wekelijks wisselende gerechten met ingrediënten die op dat moment uit de eigen moestuin kunnen komen en die afhankelijk zijn van het weer en seizoen. Ook is er altijd een vegetarische keuze en een menu voor kinderen. De keuken is open tot een uur voor sluitingstijd.

download menukaart

Agenda

 • Zondag 19 december om 12.30 uur

  Lunchconcert met Max Douw en het Couperus Kwartet

  Luxe lunch met aansluitend een concert van Max Douw en het Couperus Kwartet.

   

  Max Douw en het Couperus Kwartet ontmoetten elkaar in 2008 tijdens voorstellingen van het Residentie Orkest. Sindsdien treden ze regelmatig samen op.

  Max Douw (1983) is zanger, muzikant, liedjesschrijver en dichter. Na zijn afstuderen aan de Amsterdamse Toneelschool en de Kleinkunstacademie heeft hij als acteur meegewerkt aan verschillende producties, speelde zijn eigen voorstellingen en maakte bijzondere voorstellingen met onder andere het Residentie Orkest, Karel de Rooij en Yvonne Keuls. Met het cellokwartet zingt Max een aantal van zijn eigen liedjes, maar ook bestaande liedjes van o.a. Wim Sonneveld en Toon Hermans. Daarnaast zal het Couperus Kwartet garant staan voor aantal instrumentale stukken van onder andere Arvo Pärt. Alle liedjes zijn speciaal voor deze voorstelling gearrangeerd door Marijn van Prooijen, Tom van Lent en Tobias Wenting.

  Aanvang lunch 12.30 uur, aanvang concert 14.00 uur, einde rond 15.00 uur.

  Prijs voor de lunch en het concert is €35. Reserveer via e-mail

   

 • Zondag 12 december om 12.30 uur (helaas al UITVERKOCHT)

  Lunchconcert met Vita Pagie en Jaime Nanoha

  Luxe lunch met aansluitend een concert van Vita Pagie en Jaime Nanoha.

   

  Vita Pagie en Jaime Nanoha zijn sinds 2012 een gevestigd duo. Hun liefde voor de Braziliaanse muziek uiten zij op akoestische wijze met stem en gitaar. Beiden zijn cum laude afgestudeerd aan het conservatorium en hebben onderzoek gedaan in Brazilië. Inmiddels hebben zij een succesvol album opgenomen en een pakkende theatervoorstelling gemaakt. Zij vertolken melancholische ballades en ritmische liederen uit de 20e eeuw waarbij zij vertalingen en gedichten voordragen. In hun intieme voorstelling slaan zij de brug tussen Braziliaanse muziek, Fado, Jazz en Klassieke muziek.

  Aanvang lunch 12.30 uur, aanvang concert 14.00 uur, einde rond 15.00 uur.

  Prijs voor de lunch en het concert is €35. Reserveer via e-mail

   

 • Op 17 t/m 19 december en 24 t/m 26 december

  Greens op Tafel met Kerst

  De chef voert u mee naar de oorsprong van de producten en laat u proeven van de rijke smaken die de natuur te bieden heeft. Een culinaire smaakbeleving!

  Op veler verzoek komen wij tijdens de Kerstdagen nog één keer terug met Greens op Tafel: chef Ayk van der Stadt gaat ons verrassen met een drie- en viergangen diner voor thuis op tafel. Natuurlijk weer inclusief een heldere video-instructie!

  Het Kerstmenu is te bestellen voor het weekend van 17 t/m 19 december en van 24 t/m 26 december. Afhalen of bezorgen (à €5,00 per bestelling) is op respectievelijk vrijdag 17 en 24 december.

  Prijs driegangen menu: 34,50 per persoon
  Prijs viergangen menu: 
  38,50 per persoon
  Prijs wijnarrangement: €31,50 (één fles witte wijn en één fles rode wijn)

  Te reserveren door een mailtje te sturen naar restaurant@greensinthepark.nl

 • Vrijdag 14 januari om 18.00 uur

  Theaterdiner Lien Cornelissen

  Driegangendiner met aansluitend de theatervoorstelling Ik kom hier niet weg met hippe sneakers van Lien Cornelissen.

   

  Ze verscheen regelmatig voor de rechter, maar tegenwoordig laat ze haar stem horen in een ander theater. Open en kwetsbaar. En dat voel je. Overal waar zij komt is zij nieuw. Zij komt er niet vandaan en weet dat ze er niet zomaar weg komt. Over aanpassen, opnieuw beginnen, jezelf ontdekken en het adviseren van wijze oude mannen die hippe sneakers dragen.

  Lien laat met haar programma van gevoelige en scherpzinnige liedjes je niet meer ontsnappen aan belangrijke dingen in het leven. Tussendoor vertelt ze erover. Op haar manier. Luchtig en relativerend.

  Prijs voor theater en diner is €45. Reserveer via e-mail

 • Donderdag 13 januari en donderdag 16 februari om 18.00 uur (17 november, 10 december en 12 januari zijn UITVERKOCHT)

  Theaterdiner Een flinke linkse vrouw

  Driegangendiner met aansluitend de theatervoorstelling Een flinke linkse vrouw van Zeevlam Producties en gespeeld door Linda Moller en Casper van Bohemen.

   

  Vanwege de nieuwe RIVM maatregelen is de voorstelling op 1 december om 17.00 uur en het driegangen diner aansluitend aan de voorstelling

   

  Na hun succesvoorstelling DOEK! van Maria Goos, staan Linda Møller en Casper van Bohemen opnieuw tegenover elkaar in ’Een flinke linkse vrouw’, van Aaf Brandt Corstius.

  Een komedie over visite en vis, winners en losers en Homeless van Paul Simon. De geestige dialogen tussen twee totaal verschillende karakters, maken dit stuk tot een feest van herkenning.

  Prijs voor theater en diner is €45. Reserveer via e-mail

 • Donderdag 20 januari en woensdag 16 maart om 18.00 uur (13 oktober en 11 november zijn UITVERKOCHT)

  Theaterdiner Heb ik weer!

  Driegangendiner met aansluitend de theatervoorstelling Heb ik weer! van Theatergroep Plankgas met actrices Albertine de Kanter, Magali de Frémery en Nicky ten Bosch.

   

  Heb ik weer!” zit vol hilarische en ontroerende liedjes en herkenbare sketches over wat er allemaal tegen kan zitten in het leven. De voorstelling zorgt ervoor dat u met een goed gevoel naar huis gaat! Dat u denkt…. Ach, zo slecht heb ik het nog niet.

   

  Prijs voor theater en diner is €45. Reserveer via e-mail

 • Woensdag 2 februari en donderdag 7 april om 18.00 uur

  Theaterdiner Eb en Vloed

  Driegangendiner met aansluitend de theatervoorstelling Eb en Vloed met Piet van der Pas, zangeres Diana van der Bent en gitarist Paul den Bakker.

  Zo veranderlijk als de zee is, zo veranderlijk is dit programma. Mooie, ontroerende verhalen van o.a. Annie M.G. Schmidt en Hans Christian Andersen worden afgewisseld met prachtige stukken uit het repertoire van ondermeer Kate Bush en Steven Sondheim.

  Prijs voor theater en diner is €45. Reserveer via e-mail

 • Vrijdag 4 februari om 18.00 uur

  Theaterdiner Bas Maassen 'van Zestien tot Zo-even'

  Driegangendiner met aansluitend de theatervoorstelling van Zestien tot Zo-even van Bas Maassen.

   

  Bas Maassen neemt u zingend, vertellend en musicerend mee over het kronkelige pad
  van een jongmens in wording.

  Bas Maassen is veelzijdig podiumkunstenaar. Hij studeerde performance aan de
  Toneelacamie Maastricht, Muziektheater aan het Koninklijk Conservatorium en Zang
  aan Codarts. In zijn eerste soloprogramma brengt hij deze elementen samen in een
  eigenzinnige vertelling

  Prijs voor theater en diner is €45. Reserveer via e-mail

 • Woensdag 26 januari om 18.00 uur

  Theaterdiner Voedertijd

  Driegangendiner met aansluitend de theatervoorstelling Voedertijd van Theatergroep Plankgas met actrices Albertine de Kanter en Anna Nicolaï.

   

  Het is zaterdagochtend 8 uur. Hartsvriendinnen Brigitte en Mathilde wachten totdat hun favoriete gebaksjuwelier zijn deuren opent. Wachtend op taart, komt het leven van de dames voorbij als in een 5-gangendiner. Ze zijn in verwarring. Uit alle macht proberen ze grip te krijgen op hun leven in het algemeen en op GEZOND leven in het bijzonder. Is er iets dat we kunnen eten waar we niet dood aan gaan?

  Voedertijd is een geestige voorstelling over het wachten op verlossing

  Prijs voor theater en diner is €45. Reserveer via e-mail

 • Donderdag 27 januari en 10 februari om 18.00 uur (1 september en 21 oktober zijn UITVERKOCHT)

  Theaterdiner Vluchtstrook

  Driegangendiner met aansluitend de theatervoorstelling Vluchtstrook, een klassieker uit het repertoire van Theatergroep Plankgas en gespeeld door de actrices Mechteld Schelberg, Linda Møller, Magali de Fremery.

   

  De titel, daar zijn de actrices nog niet helemaal uit. Ze hebben wel veel om met u te delen. Gestrand op de Vluchtstrook (of Pitstop) spelen ze hilarische sketches, herkenbare types en scènes uit hun eigen leven.

   

  Prijs voor theater en diner is €45. Reserveer via e-mail

 • Vrijdag 28 januari om 18.00 uur

  Theaterdiner Jopie

  Driegangendiner met aansluitend de theatervoorstelling Jopie met Rinus Sprong en Hannah de Leeuwe

  ‘Jopie’ is een muziektheater voorstelling dat het verhaal vertelt van de Nederlandse operettezanger Johannes Heesters. Rinus Sprong kruipt in de rol van een man met de allure van de eeuwige charmeur, altijd in rokkostuum en lakschoenen, ‘Ein Leben im Frack’.

  Prijs voor theater en diner is €45. Reserveer via e-mail

 • Donderdag 3 februari en donderdag 17 maart (8 oktober en 15 december zijn UITVERKOCHT)

  Theaterdiner DOEK!

  Driegangendiner met aansluitend de theatervoorstelling DOEK! van Zeevlam Producties en gespeeld door Linda Moller en Casper van Bohemen.

   

  DOEK! van Maria Goos is hilarisch, scherp en ad rem. Twee acteurs, zes personages en heel veel drank. Collega’s, geliefden of beiden? Geestig en wrang leggen Lies en Richard elkaars leven bloot als zij na 10 jaar opnieuw gaan samenwerken.

   

  Prijs voor theater en diner is €45. Reserveer via e-mail

 • Donderdag 14 april om 18.00 uur (7 oktober, 2 december en 9 februari zijn UITVERKOCHT)

  Theaterdiner Tout finit par des chansons

  Driegangendiner met aansluitend de theatervoorstelling Tout finit par des chansons met zangeres Diana van der Bent en gitarist Paul den Bakker.

  Zij treden op met dezelfde eenvoud en intimiteit waarmee indertijd de grote chanteurs en chanteuses in wording optraden in kelders en cafés; Barbara, Brel, Brassens, Moustaki, Ferré en Gainsbourg. De projectiebeelden van Ruben Maalman maken de beleving compleet en laten u heimwee krijgen naar naoorlogs Saint Germain des Prés.

  Prijs voor theater en diner is €45. Reserveer via e-mail

 • Vrijdag 18 februari en donderdag 31 maart om 18.00 uur (12 november en 21 januari zijn UITVERKOCHT)

  Luisterdiner met Vita Pagie en Jaime Nanoha

  Driegangendiner met aansluitend een optreden van Vita Pagie en Jaime Nanoha.

   

  Vita Pagie en Jaime Nanoha zijn sinds 2012 een gevestigd duo. Hun liefde voor de Braziliaanse muziek uiten zij op akoestische wijze met stem en gitaar. Beiden zijn cum laude afgestudeerd aan het conservatorium en hebben onderzoek gedaan in Brazilië. Inmiddels hebben zij een succesvol album opgenomen en een pakkende theatervoorstelling gemaakt. Zij vertolken melancholische ballades en ritmische liederen uit de 20e eeuw waarbij zij vertalingen en gedichten voordragen. In hun intieme voorstelling slaan zij de brug tussen Braziliaanse muziek, Fado, Jazz en Klassieke muziek.

  Prijs voor concert en diner is €45. Reserveer via e-mail

 • Woensdag 2 maart om 18.00 uur (5 november 2021 is UITVERKOCHT)

  Theaterdiner Hexen

  Driegangendiner met aansluitend de theatervoorstelling Hexen, geschreven door Youp van ’t Hek en gespeeld door Iris van der Does en Sophie Keijser.

   

  Twee vrouwen, Wendela en Dolores, bereiden zich in de wasruimte van het volgeboekte hotel voor op het huwelijksfeest van een gemeenschappelijke vriend.

  Wat vinden zij van het huwelijk, waarom gaan we allemaal vreemd in ons hoofd? Wat is het geheim van de perfecte liefde? Waardoor bladdert het huwelijk? En wat trek je eigenlijk aan op zo’n feest?

  Was het überhaupt een goed idee om de dames uit te nodigen?

  Prijs voor theater en diner is €45. Reserveer via e-mail

 • Woensdag 9 maart om 18.00 uur

  Een Taart voor Iedereen (met verhalen van Toon Tellegen)

  Driegangendiner met aansluitend de voorstelling ‘Een taart voor iedereen’.

  Een boeiende avond met de mooiste verhalen van Toon Tellegen, verteld door Piet van der Pas en met muzikale omlijsting van Stan Molenaar.

   

  Prijs voor theater en diner is €45. Reserveer via e-mail

   

  Zie onderstaand enkele fragmenten uit de voorstelling:

   

 • Donderdag 10 maart om 18.00 uur (26 november is UITVERKOCHT)

  Theaterdiner Yvonne Keuls

  Driegangendiner met aansluitend de theatervoorstelling ‘Twee zusters in de kunst en een hartstochtelijke heer’ met verhalen en liedjes door Yvonne Keuls, Jeanette Scheffer en Rik Fennis.

   

  Vanwege de nieuwe RIVM maatregelen is de voorstelling op 26 november om 17.00 uur en het driegangen diner aansluitend aan de voorstelling

   

  Yvonne Keuls als ‘de pionier van het betere straatverhaal’, Jeanette als innemende zangeres van het levenslied en Rik Fennis als hartstochtelijke gitarist. Dit Haagse trio staat garant voor een heerlijke ontspannen voorstelling.

  Prijs voor theater en diner is €45. Reserveer via e-mail

 • Vrijdag 11 maart en 22 april (vrijdag 19 november is UITVERKOCHT)

  Theaterdiner Ram

  Driegangendiner met aansluitend de theatervoorstelling Ram, geschreven en gespeeld door actrice, comédienne en zangeres Anne Marie Jung.

  U kent haar wel van Wie is de Mol?, de show met André van Duin, Het Klokhuis én Foute Vriendinnen. Na haar eerste solovoorstelling De Exoot kon een vervolg uitblijven: RAM. Over van alles. Want ze is vriendelijk, maar ook vilein. Schattig, maar ook sarcastisch. Hilarisch, maar ook horny. Waardig, maar ook woedend. Relaxed, maar ook RAM!

  Prijs voor theater en diner is €45. Reserveer via e-mail

 • Woensdag 13 april om 18.00 uur (10 november is UITVERKOCHT)

  De verjaardag van de Mossel (met verhalen van Toon Tellegen)

  Driegangendiner met aansluitend de voorstelling ‘De verjaardag van de Mossel’ en andere verhalen van Toon Tellegen, gespeeld door Gitta Fleuren en Piet van der Pas.

   

  Gitta en Piet spelen een bonte stoet van jarige, zoekende en herkenbare personages. De eekhoorn, de mier, de olifant, de kwal , de hazelmuis en nog vele anderen vieren een wonderlijk feest van verlangen, weemoed en vriendschap.

   

  Prijs voor theater en diner is €45. Reserveer via e-mail

 • Vrijdag 8 april om 18.00 uur (8 juli, 26 augustus, 30 september en 28 oktober zijn UITVERKOCHT)

  Theaterdiner Max Douw en het Couperus Kwartet

  Driegangendiner met aansluitend een optreden van Max Douw met het Couperus Kwartet.

   

  Max Douw (1983) is zanger, muzikant, liedjesschrijver en dichter en maakte bijzondere voorstellingen met onder andere het Residentie Orkest, Karel de Rooij en Yvonne Keuls.

   

  Met het cellokwartet zingt Max een aantal van zijn eigen liedjes, liedjes vol gevoel én liedjes met humor, zelfgeschreven en een aantal van o.a. Wim Sonneveld en Toon Hermans. Daarnaast zal het Couperus Kwartet garant staan voor aantal instrumentale stukken van onder andere Arvo Pärt. Alle liederen werden speciaal voor deze voorstelling gearrangeerd door Marijn van Prooijen, Tom van Lent en Tobias Wenting.

  Prijs voor theater en diner is €45. Reserveer via e-mail

 • Elke woensdag om 11.00 uur

  Kunstlunch (beeldenwandeling + lunch)

   

  Wandel onder leiding van een gids van het kunstenaarsgezelschap Art & Jazz door het
  Westbroekpark langs de 19 beelden van bekende Haagse kunstenaars en geniet na afloop van een heerlijke lunch in het restaurant. Kosten inclusief wandeling, beeldenboekje en lunch zijn 20 euro. Alleen op reservering. Reserveer via e-mail

Op de hoogte blijven van onze evenementen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Groepen en evenementen

De combinatie van de zilte lucht van de Noordzee en het uitzicht over de eigen moestuinen en het Westbroekpark maakt Greens een unieke locatie voor een  familiefeest, besloten diner of barbecue, bedrijfsborrel, bruiloft, bedrijfsevenement, vergadering of workshop.

Naast het prachtige restaurant, tuin en voorterras, ligt er aan de achterkant een besloten achterterras met eigen buitenbar en uitzicht over de tuin en het water. Een uitstekende plek voor een borrel, barbeque of diner in de openlucht.

Voor vergaderingen, workshops of privé lunch heeft Greens de beschikking over een ‘KLEINE KAS’, gelegen middenin de moestuin en geschikt voor maximaal 12 personen. Een mooie plek om tot de kern te komen of heerlijk te genieten van de rust en de natuur.

In combinatie met onze persoonlijke service en biologische, pure keuken maken wij een sfeer waarbij u zeker weet dat het een dag is die indruk heeft gemaakt. Voor meer informatie en een offerte op maat graag mailen naar restaurant@greensinthepark.nl.

Greens in the Park

Kapelweg 18 (Westbroekpark)
2587BM Den Haag

Routebeschrijving

Van 1 juni tot 1 oktober betaald parkeren vanaf 10.00 uur voor de deur

Van 1 oktober tot 1 juni betaald parkeren vanaf 13:00 voor de deur.
Vrij parkeren in de directe omgeving (Cremerweg)

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 9:00 tot 18:00 uur
‘s-Avonds alleen op reservering (zie agenda voor de dinermogelijkheden)
Gesloten op maandag

Reserveren

070 36 95 373 of restaurant@greensinthepark.nl

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

privacy