Greens Culinair ‘Kerst Special’
16 december 2024
Vrijdag 20 december organiseren we een bijzondere versie van Greens Culinair, de Greens Culinair ‘Kerst Special’ .
Greens Culinair is een avond waarbij chef Ayk van de Stadt u meeneemt naar de oorsprong van de producten en u laat proeven van de rijke smaken die de natuur te bieden heeft.
Amuse
Pompoen | magnolia | zwarte sesam
Pompoen | magnolia | zwarte sesam
Voorgerecht
Geitenkaas | boekweit | sjalot | braam | groene kruiden | rode biet
Hoofdgerecht
Hert | bospeen | mandarijn | jeneverbes | nicola aardappel | spitskool | rode wijn jus
Dessert
Appel | vanille | kastanjechampignon | Citrus
Friandise
Gevulde speculaas
Geitenkaas | boekweit | sjalot | braam | groene kruiden | rode biet
Hoofdgerecht
Hert | bospeen | mandarijn | jeneverbes | nicola aardappel | spitskool | rode wijn jus
Dessert
Appel | vanille | kastanjechampignon | Citrus
Friandise
Gevulde speculaas
Prijs voor dit uitgebreide driegangen menu is 42,50 per persoon.
Aanvang is tussen 18.00 en 19.00 uur.
Reserveer hier voor een tafeltje!