Greens Culinair ‘Kerst Special’

Vrijdag 20 december organiseren we een bijzondere versie van Greens Culinair, de Greens Culinair ‘Kerst Special’ .

Greens Culinair is een avond waarbij chef Ayk van de Stadt u meeneemt naar de oorsprong van de producten en u laat proeven van de rijke smaken die de natuur te bieden heeft.

Amuse
Pompoen | magnolia | zwarte sesam
Voorgerecht
Geitenkaas | boekweit | sjalot | braam | groene kruiden | rode biet
Hoofdgerecht
Hert | bospeen | mandarijn | jeneverbes | nicola aardappel | spitskool | rode wijn jus
Dessert
Appel | vanille | kastanjechampignon | Citrus
Friandise
Gevulde speculaas

 

Prijs voor dit uitgebreide driegangen menu is 42,50 per persoon.

Aanvang is tussen 18.00 en 19.00 uur.

Reserveer hier voor een tafeltje!

Greens in the Park

Kapelweg 18 (Westbroekpark)
2587BM Den Haag

Routebeschrijving

Van 1 april tot 1 oktober betaald parkeren vanaf 10.00 uur voor de deur.

Van 1 oktober tot 1 april betaald parkeren vanaf 13:00 voor de deur.

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 9:00 tot 18:00 uur
‘s-Avonds alleen op reservering (zie agenda voor de dinermogelijkheden)
Gesloten op maandag

Reserveren

telefoon 070-369.53.73 (tot 8 personen) of restaurant@greensinthepark.nl

Op de diensten van Greens zijn de uniforme voorwaarden horeca van Koninklijke Horeca Nederland van toepassing.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.