Dion the Great Magician komt naar Greens

Dion van Rijt, een aanstormend talent en voormalig Nederlands en Europees kampioen Magic is binnenkort te zien bij Greens.

In Dion the Great Magician neemt hij u vrijdag 4 november (UITVERKOCHT) en vrijdag 2 december mee op een nostalgische reis door de geschiedenis van de goochelkunst. Een traktatie voor de verbeelding en een visueel spektakel waarbij het niet gaat om het geheim achter de illusie, maar om de magie!

Een verlaten zolder, waar het vol staat met eeuwen oude magie. Verborgen beroemde acts worden uit het stof gehaald en opnieuw tot leven gebracht. In deze betoverende voorstelling neemt illusionist, danser en theatermaker Dion van Rijt samen met ballerina Lotte het publiek mee op reis door de geschiedenis van de goochelkunst.

Deze avond is onderdeel van de bekende theateravonden van Greens. Voor 52,50 per persoon geniet u van een heerlijke amuse en driegangen diner, waarna na afloop van het diner de voorstelling plaatsvindt. Inloop is vanaf 18.00 uur, aanvang om 19.00 uur. Reserveren kan door een mailtje sturen naar restaurant@greensinthepark.nl

Greens in the Park

Kapelweg 18 (Westbroekpark)
2587BM Den Haag

Routebeschrijving

Van 1 april tot 1 oktober betaald parkeren vanaf 10.00 uur voor de deur.

Van 1 oktober tot 1 april betaald parkeren vanaf 13:00 voor de deur.

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 9:00 tot 18:00 uur
‘s-Avonds alleen op reservering (zie agenda voor de dinermogelijkheden)
Gesloten op maandag

Reserveren

telefoon 070-369.53.73 (tot 8 personen) of restaurant@greensinthepark.nl

Op de diensten van Greens zijn de uniforme voorwaarden horeca van Koninklijke Horeca Nederland van toepassing.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.