Koken met Kleur
16 februari 2023

Tijdens Greens Culinair voert de chef u mee naar de oorsprong van de producten en laat u proeven van de rijke smaken die de natuur te bieden heeft. Een culinaire smaakbeleving!
Dit keer een bijzondere avond: Koken met Kleur!
Volgens de oude Indiaanse geneeskunde was het eten van voedingsmiddelen met verschillende kleuren nodig om gezond te blijven. Variatie is namelijk goed en hoe kleurrijker, hoe gezonder.
Daarom heeft chef Ayk van de Stadt zich voor de komende Greens Culinair avonden laten inspireren door kleur. Want eten moet naast een goede smaak ook een goede structuur, textuur en aanblik hebben. “Als ik het visueel aantrekkelijk maakt, smaakt het beter,” aldus Ayk van de Stadt. Wat dacht u van een steak tartaar van rode biet, een wortelgele groente-carpaccio, kabeljauw met zwarte bonen of een kleurrijk dessert?
vrijdag 23 februari & zaterdag 24 februari
‘Koken met Kleur’
amuse en driegangen diner
aanvang 18.00-19.00 uur
Prijs 34,50 per persoon
Reserveren kan via de e-mail