Koken met Kleur

Tijdens Greens Culinair voert de chef u mee naar de oorsprong van de producten en laat u proeven van de rijke smaken die de natuur te bieden heeft. Een culinaire smaakbeleving!

Dit keer een bijzondere avond: Koken met Kleur!

Volgens de oude Indiaanse geneeskunde was het eten van voedingsmiddelen met verschillende kleuren nodig om gezond te blijven. Variatie is namelijk goed en hoe kleurrijker, hoe gezonder.

Daarom heeft chef Ayk van de Stadt zich voor de komende Greens Culinair avonden laten inspireren door kleur. Want eten moet naast een goede smaak ook een goede structuur, textuur en aanblik hebben. “Als ik het visueel aantrekkelijk maakt, smaakt het beter,” aldus Ayk van de Stadt. Wat dacht u van een steak tartaar van rode biet, een wortelgele groente-carpaccio, kabeljauw met zwarte bonen of een kleurrijk dessert?

vrijdag 23 februari & zaterdag 24 februari
‘Koken met Kleur’

amuse en driegangen diner
aanvang 18.00-19.00 uur

Prijs 34,50 per persoon

Reserveren kan via de e-mail

Greens in the Park

Kapelweg 18 (Westbroekpark)
2587BM Den Haag

Routebeschrijving

Van 1 april tot 1 oktober betaald parkeren vanaf 10.00 uur voor de deur.

Van 1 oktober tot 1 april betaald parkeren vanaf 13:00 voor de deur.

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 9:00 tot 18:00 uur
‘s-Avonds alleen op reservering (zie agenda voor de dinermogelijkheden)
Gesloten op maandag

Reserveren

telefoon 070-369.53.73 (tot 8 personen) of restaurant@greensinthepark.nl

Op de diensten van Greens zijn de uniforme voorwaarden horeca van Koninklijke Horeca Nederland van toepassing.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.