Greens start theateravonden weer op

Wij zijn zeer verheugd te kunnen melden dat wij de draad weer oppakken met onze theateravonden. De 10 (!) voorstellingen van De Dutch Don’t Dance Division waren binnen mum van tijd uitverkocht, maar vandaag hebben wij ook de producties opnieuw ingepland die de afgelopen 3 maanden helaas niet door konden gaan.

We houden ons natuurlijk volledig aan de regels van het RIVM. Dit betekent dat u vooral thuis moet blijven bij verkoudheid, koorts en hoesten. Daarnaast werken wij alleen met tafeltjes van 2 of per huishouden. Een groep van 4, 6  of 8 personen worden dus automatisch meerdere tafeltjes van 2 die we weliswaar naast elkaar zetten, maar wel op 1,5 meter uit elkaar.

Komende weken staan de producties Vluchtstrook (15 & 17 juli), Heb ik Weer! (3 september) en DOEK! (6 september)  van theatergroep Plankgas weer op het programma, evenals Tout finit par des Chansons met Diana van der Bent en Paul den Bakker (20 augustus). Wanneer de voorstelling RAM met Anne-Marie Jung wordt gepaald wordt binnenkort bekend gemaakt. De actuele agenda staat op www.greensinthepark.nl. Reserveren kan via de mail: restaurant@greensinthepark.nl

Greens in the Park

Kapelweg 18 (Westbroekpark)
2587BM Den Haag

Routebeschrijving

Van 1 april tot 1 oktober betaald parkeren vanaf 10.00 uur voor de deur.

Van 1 oktober tot 1 april betaald parkeren vanaf 13:00 voor de deur.

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 9:00 tot 18:00 uur
‘s-Avonds alleen op reservering (zie agenda voor de dinermogelijkheden)
Gesloten op maandag

Reserveren

telefoon 070-369.53.73 (tot 8 personen) of restaurant@greensinthepark.nl

Op de diensten van Greens zijn de uniforme voorwaarden horeca van Koninklijke Horeca Nederland van toepassing.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.