Skoda lanceert 1e elektrische auto bij Greens

Op zoek naar een geschikte locatie voor de Europese introductie van 2 nieuwe modellen is het oog van ŠKODA gevallen op restaurant Greens in Den Haag. Van maandag 25 november tot en met maandag 2 december komen meer dan 400 journalisten uit heel Europa naar het Haagse Westbroekpark.

“Wij zijn zeer vereerd dat Greens is uitgekozen als dé plek waar het voor ŠKODA allemaal moet gaan gebeuren,” aldus een trotse Robert-Jan Vermeulen, eigenaar van Greens. “ŠKODA wilde graag naar Nederland toe en was op zoek naar een groene, duurzame plek die paste bij hun nieuwe, elektrisch aangedreven auto. Wat is er dan mooier dan dat zij in Den Haag uitkomen en ook nog eens bij ons.”

ŠKODA showt bij Greens twee nieuwe modellen aan de internationale pers, de SUPERB iV plug-in hybride en de 100% elektrische CITIGOe iV. Beide auto’s komen in 2020 op de Nederlandse markt. De CITIGO ͤ iV is tevens de eerste 100% elektrische auto van ŠKODA. Een moderne stadsauto die bijdraagt aan een beter milieu, met de nieuwste techniek en een aantrekkelijk ontwerp.

Greens in the Park

Kapelweg 18 (Westbroekpark)
2587BM Den Haag

Routebeschrijving

Van 1 juni tot 1 oktober betaald parkeren vanaf 10.00 uur voor de deur

Van 1 oktober tot 1 juni betaald parkeren vanaf 13:00 voor de deur.
Vrij parkeren in de directe omgeving (Cremerweg)

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 9:00 tot 18:00 uur
‘s-Avonds alleen op reservering (zie agenda voor de dinermogelijkheden)
Gesloten op maandag

Reserveren

070 36 95 373 of restaurant@greensinthepark.nl

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

privacy