Bas Maassen met 2 voorstellingen te zien bij Greens

Bas Maassen is in november met 2 verschillende voorstellingen te zien bij Greens. Bas Maassen is een veelzijdig podiumkunstenaar. Hij studeerde performance aan de Toneelacademie Maastricht, Muziektheater aan het Koninklijk Conservatorium en Zang aan Codarts.

In Van zestien tot zo-even neemt Bast Maassen u op 2 november zingend, vertellend en musicerend mee over het kronkelige pad van een jongmens in wording. In zijn soloprogramma brengt hij deze elementen samen in een eigenzinnige vertelling.

De voorstelling Man met Pak is te zien op 30 november. Deze absurde komedie, onder regie van David Jentgens, gaat over de opkomst en ondergang van een gewone man, van Jan Modaal. Over de vraag wat vruchtbaarder is, zijn succes of zijn falen. En over de vraag: maakt kleding de man? Een feestelijke, ontregelende en energieke voorstelling.

Deze voorstellingen zijn onderdeel van de bekende theaterdiners die Greens organiseert. Voor 54,50 per persoon krijgt u een amuse, een heerlijk driegangen diner en na afloop de voorstelling. De actuele agenda de theateravonden staat op onze website. Reserveren kan door een mailtje sturen aan restaurant@greensinthepark.nl

Greens in the Park

Kapelweg 18 (Westbroekpark)
2587BM Den Haag

Routebeschrijving

Van 1 april tot 1 oktober betaald parkeren vanaf 10.00 uur voor de deur.

Van 1 oktober tot 1 april betaald parkeren vanaf 13:00 voor de deur.

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 9:00 tot 18:00 uur
‘s-Avonds alleen op reservering (zie agenda voor de dinermogelijkheden)
Gesloten op maandag

Reserveren

telefoon 070-369.53.73 (tot 8 personen) of restaurant@greensinthepark.nl

Op de diensten van Greens zijn de uniforme voorwaarden horeca van Koninklijke Horeca Nederland van toepassing.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.